/16 жовтня 2020р. відбулися онлайн-збори з приводу формування складу Галузевих рад з розробки професійних стандартів та професійних кваліфікацій

16 жовтня 2020р. відбулися онлайн-збори з приводу формування складу Галузевих рад з розробки професійних стандартів та професійних кваліфікацій

16 жовтня 2020 р. відбулися онлайн-збори з приводу формування нового складу Галузевих рад з розробки професійних стандартів та професійних кваліфікацій у вугільно-промисловому і електроенергетичному комплексах при Всеукраїнському об’єднанні організацій роботодавців «Федерація роботодавців паливно-енергетичного комплексу України».

Під час заходу були розглянуті і затверджені питання порядку денного:

1. Обрання Голови і секретаря зборів.

2. Звіт діяльності про роботу Галузевих рад з 2014 року по 2020 рік.

3. Обговорення та затвердження складу Галузевих рад у вугільно-промисловому та електроенергетичному комплексах.

4. Вибори голів Галузевих рад у вугільно-промисловому та електроенергетичному комплексах.

5. Обрання секретаря Галузевих рад у вугільно-промисловому і електроенергетичному комплексах.

6. Затвердження планів робіт Галузевих рад у вугільно-промисловому і електроенергетичному комплексах на 2021 рік.

7. Положення:

7.1. Про Галузеву раду з розробки професійних стандартів та професійних кваліфікацій в електроенергетичному комплексі при Всеукраїнському об’єднанні організацій роботодавців «Федерація роботодавців паливно-енергетичного комплексу України».

7.2. Про Галузеву раду з розробки професійних стандартів та професійних кваліфікацій у вугільно-промисловому комплексі при Всеукраїнському об’єднанні організацій роботодавців «Федерація роботодавців паливно-енергетичного комплексу України».