/ПРИВІТАННЯ ФРУПЕК З ДНЕМ ШАХТАРЯ

ПРИВІТАННЯ ФРУПЕК З ДНЕМ ШАХТАРЯ

ПРИВІТАННЯ ФРУПЕК З ДНЕМ ШАХТАРЯ 

Всеукраїнське об’єднання організацій роботодавців «Федерація роботодавців паливно-енергетичного комплексу України» має честь привітати з професійним святом усіх, хто присвятив своє життя шахтарській справі.

В останню неділю серпня, одразу після святкування Дня незалежності Україна вшановує своїх шахтарів, від праці яких не в останню чергу залежить стабільність вітчизняної економіки, її успішний розвиток і добробут громадян.

Нелегка праця шахтарів заслуговує на повагу, а підприємства вугільної промисловості – на підтримку та увагу держави. Сьогодні Україна потребує вугільної галузі, а галузь потребує реформування відповідно до викликів сучасності. Відтак сподіваємось, що розвиток вугільної промисловості буде одним з пріоритетів держави, а Міністерство енергетики України зможе вирішити всі проблеми, що накопичились у гірників. Міністерство має стати впливовим представником інтересів шахтарів в уряді.

Об’єднавши наші зусилля і ресурси, ми зможемо вивести вітчизняну промисловість на шлях сталого розвитку, відродити престиж шахтарської професії та гарантувати нашим шахтарям гідний соціальний захист і безпеку праці.

Бажаємо вам, дорогі шахтарі, міцного здоров’я, благополуччя, нових трудових досягнень та щастя і затишку вашим родинам!